LIFESTYLE

Η Pomponi αποκλειστικά στο ThemaOnline! Ποιο πρόσωπο του Dansing 5 αποκάλεσε «Σάκκο με πατάτες!»;(ΦΩΤΟ)

Η Pomponi αποκλειστικά στο ThemaOnline! Ποιο πρόσωπο του Dansing 5 αποκάλεσε «Σάκκο με πατάτες!»;(ΦΩΤΟ)

Η Κόμησσα έδωσε το παρόν της στο 6ο live του φιλανθρωπικού σόου του Mega και ενθουσιάστηκε με το DanSing 5, αλλά απογοητεύτηκε με κάποιους...

Επιμέλεια: Νατάσα Κακούτση 

Η Βανέσσα Pomponi σε μια από τις σπάνιές της εμφανίσεις... την είδαμε να παρακολουθεί από το στούντιο την Κυριακή το βράδυ (8/2) το φιλανθρωπικό σόου του Mega. Το κίνητρό της η παρουσία της πολύ καλής της φίλης Φλώρας Σάρδαλου στο σόου.

Επικοινωνήσαμε μαζί της και ανέφερε στο ThemaOnline «Όλο το team ήταν εξαιρετικό, όλα ήταν πολύ όμορφα, το στήσιμο, τρομερός ο φωτισμός, η παρουσιάστρια... Και προκειται για μια παραγωγή με όχι και τόσα πολλά χρηματα και χορηγούς. Έχω πάει σε άλλες εκπομπες, στη Γαλλία, στην Ελλάδα, και έχω δει πόσος κόσμος εργάζεται πίσω από τις κάμερες κάτι που δεν συμβάινει στο Dansing 5, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Mε ta budjet που έχουν κάνουν θαυματα, χωρίς στρες, άγχος, όλοι ήταν χαλαροί».

Και συνέχισε η Κόμησσα «Ο κόσμος πέρασε υπέροχα, ωραίο στήσιμο, πολύ καλός ο σκοπός και τους εύχομαι να συνεχίσουν το καλό τους έργο και να έχει DanSing 6 και DanSing 7 και DanSing 8… Μια υπέροχη παράσταση και χαίρομαι ιδιαιτερα που είναι κυπριακή παραγωγή.».

Όμως δεν άρεσαν όλα στην Βανέσσα Pomponi, μιας και τα εξ Ελλάδος μέλη της κριτικής επιτροπής της δεν την ενθουσίασαν καθόλου...

«Άτοπα, ανούσια τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη. Ένα άτομα που το βρίσκω εκτός τόπου και χρόνου. Είχαμε πολύ πιο αξιόλογα άτομα για τη θέση του εν λόγω κριτη που θα μπορούσαν να κρίνουν πιο σωστά και θα ήταν πιο δίκαιη η αντιμετώπισή τους προς τοπυς διαγωνιζόμενους. Ο κύριος κρίνει με εμπάθεια και είναι αντιπαθέστατος».

Εκείνο που ξεπέρασε την αντοχή της ήταν η κριτική του Νίκου Μουρατίδη προς την παρτενέρ του Λουκά Χάματσου «Του έφταιξαν τα παπούτσια της παρτενέρ του Χάματσου. Άρχισε κατευθειαν με αυτό και έχασε την ουσία... Πώς μπορεί να κρίνει ενδυματολογικά ο Μουρατίδης, αφού ο ίδιος είναι σαν σάκκος με πατάτες!».

Και συνέχισε «Σταματήστε πλέον τους ξένους. Έχουμε δικά μας άτομα. Θα μπορούσαν να φέρουν ένα Δώρο Γεωργιάδη, έχουμε τόσους συνθέτες. Τον Σιδερά, τον Μοσχοβάκη...»

Όσον αφορά στην Κατερίνα Γκαγκάκη και στην παρουσία της στο σόου «Ανούσια. Εγώ την κυρία Γκαγκάκη την είχα δει στην Ελλάδα σαν ψυχολόγο... δεν ξέρω πως έγινε κριτής... Μπέιτε στο YOUTUBE και θα τη δείτε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ως ψυχολόγο.».

Τέλος απάντησε αν θα ξαναπάει στο DanSing 5... «Βεβαίως, αλλά δεν ξέρω πότε... Προς τους τελικούς φαντάζομαι.».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top