ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίρνουν μίζες και στον θάνατο μας! Γιατροί του δημοσίου στέλνουν σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών τους πεθαμένους

Παίρνουν μίζες και στον θάνατο μας! Γιατροί του δημοσίου στέλνουν σε συγκεκριμένα γραφεία τελετών τους πεθαμένους

Φοβερές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι οποίες αφορούν γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων Νοσοκομείων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο βουλευτής Γιώργος Περδίκης, είχαν φτάσει στο πρόσωπο του διάφορες καταγγελίες από συγγενείς αποβιωσάντων αλλά και από συναδέλφους γιατρών ότι Βοηθοί του Νεκροτομείου σχετίζονται με συγκεκριμένα γραφεία τελετών.

Με άλλα λόγια αυτό που καταγγέλλεται είναι ότι ιατρικό προσωπικό σχετίζεται με διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις με το ενδεχόμενο να τσεπώνουν και τις κατάλληλες προμήθειες…

Ο βουλευτής μετέφερε τις εν λόγω καταγγελίες στον Βοηθό Ελεγκτή, ο οποίος σε απαντητική του επιστολή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αναφέρει πως η έρευνα σταμάτησε αφού ο διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών, Πέτρος Μάτσας αρνείται να ανταποκριθεί.

Ο Γιώργος Περδίκης, μετά από την εξέλιξη αυτή απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας στον οποίο διαβιβάζει τις έντονες του ανησυχίες για αυτού του είδους τα φαινόμενα που έχουν να κάνουν με προμήθειες γιατρών και νοσοκόμων του δημοσίου.

Ως εκ τούτου μετά από αυτές τις εξελίξεις προκύπτουν δυο σημαντικά ζητήματα:

Το πρώτο είναι εάν όντως γιατροί και νοσηλευτές του δημοσίου ευνοούν χρηματιζόμενοι συγκεκριμένα γραφεία τελετών.

Και το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τον ισχυρισμό του Γενικού Ελεγκτή για την άρνηση του κυρίου Μάτσα να συνεργαστεί με την Υπηρεσία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top