ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν αναμονή της νεκτροτομής επί της σορού του Στέλιου

Εν αναμονή της νεκτροτομής επί της σορού του Στέλιου

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του 54χρονου Στέλιου Στρατή. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφορου τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.

Γύρω στις 9 το πρωί του Σαββάτου, (13/2), αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκτροτομή επί της σορού του άτυχου οικογενειάρχη Στέλιου Στρατή, στο νεκτροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. Από το αποτέλεσμα θα διαφανεί εάν ο 54χρονος είχε πάθει ότιδηποτε, για αυτό και έχασε τον έλεγχο του οχήματος τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, (12/2), ενώ ο Στέλιος Στρατή οδηγούσε το μονοκάμπινο όχημα του στο δρόμο Αγίας Άννας – Καλού Χωριού, με πορεία προς το Καλό Χωριό, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το εξ αντιθέτου ερχόμενο αρθρωτό όχημα τύπου τρέιλερ, που οδηγούσε ο Πανίκος Νικολάου, 64 χρόνων από τον Κόρνο.

Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, το μονοκάμπινο αυτοκίνητο σφηνώθηκε κυριολεκτικά κάτω από το φορτηγό, με αποτέλεσμα ο Στρατής που τραυματίστηκε θανάσιμα, να εγκλωβιστεί στο όχημα του.
 
Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβησαν στη σκηνή κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Στρατή, ο οποίος με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.  
 
Ο οδηγός του αρθρωτού οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, διακομίστηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.
 
Στο 64χρονο διενεργήθηκε από την Αστυνομία προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.  Λόγω της σύγκρουσης για αρκετές ώρες ο δρόμος παρέμεινε κλειστός και η Αστυνομία διοχέτευε την κυκλοφορία από άλλο δρόμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, μετέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με πληροφορίες .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top