ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποδηλάτης «λιώμα» στο ποτό – «Κτύπησε κόκκινο» η ένδειξη αλκοόλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποδηλάτης «λιώμα» στο ποτό – «Κτύπησε κόκκινο» η ένδειξη αλκοόλης

Μύριζε αλκοόλ από χιλιόμετρα ο ποδηλάτης.

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό το τόπο! 48χρονος οδηγούσε το ποδήλατο του «σκνίπα» στο μεθύσι! 

Συμφώνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας στην Οδό Ναβαρίνου το Σάββατο το  βράδυ (13/02) ανέκοψαν για έλεγχο ποδήλατο που οδηγούσε 48χρονος Ρουμανος

Ο 48χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 100μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 111μg%.

Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.