Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό, το πρωί της Κυριακής, (14/2). 33χρονος ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα τον δάγκωσε σκύλος!

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 11:10 το πρωί της Κυριακής, (14/2) 33χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε απόσταση 20 μέτρων από τη στεριά, απέναντι από το δημόσιο κήπο Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας,  rottweiler, χρώματος μαύρου. Ο 33χρονος  δεν τραυματίστηκε παρά μόνο φέρει γδαρσίματα στο δεξιό χέρι.

Η Αστυνομία Λεμεσού μετά την καταγγελία του διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Xρ. Τσαγγάρη  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.