Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό, το πρωί της Κυριακής, (14/2). 33χρονος ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα τον δάγκωσε σκύλος!

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 11:10 το πρωί της Κυριακής, (14/2) 33χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε απόσταση 20 μέτρων από τη στεριά, απέναντι από το δημόσιο κήπο Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας,  rottweiler, χρώματος μαύρου. Ο 33χρονος  δεν τραυματίστηκε παρά μόνο φέρει γδαρσίματα στο δεξιό χέρι.

Η Αστυνομία Λεμεσού μετά την καταγγελία του διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Xρ. Τσαγγάρη  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE