Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό, το πρωί της Κυριακής, (14/2). 33χρονος ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα τον δάγκωσε σκύλος!

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 11:10 το πρωί της Κυριακής, (14/2) 33χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε απόσταση 20 μέτρων από τη στεριά, απέναντι από το δημόσιο κήπο Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας,  rottweiler, χρώματος μαύρου. Ο 33χρονος  δεν τραυματίστηκε παρά μόνο φέρει γδαρσίματα στο δεξιό χέρι.

Η Αστυνομία Λεμεσού μετά την καταγγελία του διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Xρ. Τσαγγάρη  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE