Αυτή θα είναι η ανταποκρίτρια του ALPHA στη Λεμεσό! Έδωσαν τα χέρια και υπέβαλε παραίτηση από το MEGA

Αυτή θα είναι η  ανταποκρίτρια του ALPHA στη Λεμεσό! Έδωσαν τα χέρια και υπέβαλε παραίτηση από το MEGA

Είναι μια αξιόλογη συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια διανύει μια ανοδική πορεία με την καριέρα της να πηγαίνει τελικά από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε πρόκειται για μια δουλειά που την ξέρει καλά

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την Έρικα Καβάζη, η οποία αφήνει το Mega και την ιστοσελίδα του σταθμού και επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος», αφού οι ιθύνοντες του ΑLPHA της εμπιστεύτηκαν την θέση της ανταποκρίτριας για την πόλη της Λεμεσού, μια θέση που η δημοσιογράφος γνωρίζει καλά, αφού με τα ίδια καθήκοντα εργαζόταν και στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του  Ευθύμιου Δίπλαρου με την δουλειά της να είναι πολύ επαγγελματική και αξιοζήλευτη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη η Έρικα Καβάζη έδωσε τα χέρια με τον ALPHA και παράλληλα απέστειλε την επιστολή παραίτησής της στη διεύθυνση του MEGA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE