Αυτή θα είναι η ανταποκρίτρια του ALPHA στη Λεμεσό! Έδωσαν τα χέρια και υπέβαλε παραίτηση από το MEGA

Αυτή θα είναι η  ανταποκρίτρια του ALPHA στη Λεμεσό! Έδωσαν τα χέρια και υπέβαλε παραίτηση από το MEGA

Είναι μια αξιόλογη συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια διανύει μια ανοδική πορεία με την καριέρα της να πηγαίνει τελικά από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε πρόκειται για μια δουλειά που την ξέρει καλά

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την Έρικα Καβάζη, η οποία αφήνει το Mega και την ιστοσελίδα του σταθμού και επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος», αφού οι ιθύνοντες του ΑLPHA της εμπιστεύτηκαν την θέση της ανταποκρίτριας για την πόλη της Λεμεσού, μια θέση που η δημοσιογράφος γνωρίζει καλά, αφού με τα ίδια καθήκοντα εργαζόταν και στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του  Ευθύμιου Δίπλαρου με την δουλειά της να είναι πολύ επαγγελματική και αξιοζήλευτη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη η Έρικα Καβάζη έδωσε τα χέρια με τον ALPHA και παράλληλα απέστειλε την επιστολή παραίτησής της στη διεύθυνση του MEGA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE