LIFESTYLE

Κύπριος ηθοποιός για Λαζόπουλο: «Ήταν πάντα ένας ατάλαντος ηθοποιός.... Προτιμώ την σαχλαμάρα του Σεφερλή»

Κύπριος ηθοποιός για Λαζόπουλο: «Ήταν πάντα ένας ατάλαντος ηθοποιός.... Προτιμώ την σαχλαμάρα του Σεφερλή»

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για χρόνια απορούσε τί τον συντηρούσε στην κορυφή...

Ο Μαρίνος Ξενοφώντος την Τετάρτη το απόγευμα ανέβασε ένα post στο οποίο παραθέτει την άποψή του για τον Λάκη Λαζόπουλο, η οποία δεν είναι και η καλύτερη… Αφορμή αυτού το γεγονός ότι ο Λαζόπουλος θέλησε να τα βάλει με τον Σόιμπλε και προσέβαλε όλους τους ανθρώπους με αναπηρία. 

«Βασικά ο Λαζόπουλος ήταν πάντα ένας ατάλαντος ηθοποιός,ή σωστότερα δεν υπήρξε ποτέ ηθοποιός.Χρόνια απορούσα τί τον συντηρούσε στην κορυφή και με ξένιζε αυτή η ταύτιση του κοινού με όλη αυτή την δηθενιά που εκπροσωπούσε. Έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να σαρκάζει τις καταστάσεις κάνοντας λαικίστικη σάτιρα με επικάλυψη ένα κουλτουριάρικο λόγο και μια ψευτοεπαναστατική διάθεση. Η εμμονή του με κάποιους ανθρώπους όπως Καρβέλα, Ντενίση ανέκαθεν μου προκαλούσε αποστροφή. Κουβαλούσε στα πλατώ την αφρόκρεμα του έντεχνου για να του προσδίδει αίγλη. Ενώ αποπατούσε λίγο πριν με δήθεν σάτιρα πάνω στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και όλο αυτό για χρόνια ολάκερα πουλάει. Και πολύ.Αυτό το ονόμασαν κάποιοι φαινόμενο. Για μένα είναι η κατάντια μας. Προτιμώ την σαχλαμάρα του Σεφερλή,είναι οριτζινάλε σαχλή σάτιρα,με ξεκουράζει ευκολότερα από την ψευτοκουλτουριάρικη σάτιρα του Λαζόπουλου.Που βρίζει τους λεγόμενους σταρς-όπως έβριζε και την Αλίκη στις αρχές της καριέρας του-ενώ ο ίδιος είναι πιο ψώνισμένος από αυτούς. Ο σκοπός όχι δεν αγιάζει τα μέσα,δεν κοροιδεύεις κανενός ανθρώπου την αναπηρία για να κάνεις νούμερα σε μια χώρα που έτσι κιαλλοιώς είναι ακόμα ρατσιστική σε πολλούς τομείς. Ο Καρβέλας μια χαρά τον είχε τακτοποιήσει τότε.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top