ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aποφυλακίστηκε και δεν βρίσκει τα χρήματα του - Χάθηκε φάκελος στη Αστυνομία

Aποφυλακίστηκε και δεν βρίσκει τα χρήματα του - Χάθηκε φάκελος στη Αστυνομία

Φτερά έκανε φάκελος με χρήματα, αλλά και ο φάκελος υπόθεσης που ήταν ανοικτή στην Αστυνομία.

Η υπόθεση πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», τα χρήματα, 3.100 δολάρια, παραλήφθηκαν πριν από 13 χρόνια από την Αστυνομία από οικία προσώπου που φυλακίστηκε στην Ελλάδα για πλαστά δολάρια. 

Τα λεφτά ωστόσο δεν επιστράφηκαν ποτέ, ενώ τώρα εξαφανίστηκε και ο φάκελος και τα χρήματα. Ο άμεσος εμπλεκόμενος ο κ.Κώστας Νέστορος, κατήγγειλε ότι το 2003 η Αστυνομία μετά την εμπλοκή του στην Ελλάδα σε υπόθεση με πλαστά δολάρια, για την οποία καταδικάστηκε στην Αθήνα σε επτά χρόνια φυλάκιση, προχώρησε σε έρευνα στην οικία του στη Λευκωσία.

Τότε πήραν τα λεφτά, κάτι μαρτυρούν και δύο αποδείξεις παραλαβής.  Έκτοτε ουδείς τον πληροφόρησε για το τι έγιναν τα χρήματα. Όταν αυτός επέστρεψε από την Ελλάδα, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, βρήκε τυχαία τις αποδείξεις παραλαβής του συναλλάγματος και άρχισε να ψάχνει την υπόθεση.

Τον Μάιο του 2015 με επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, , αφού του γνωστοποιούσε την παραλαβή των χρημάτων, ζητούσε τα χρήματά του πίσω.

 Σε απαντητική επιστολή ημερομηνίας 21/9/2015 ο ανώτερος αστυνόμος, Χρίστος Μαυρής, του αναφέρει ότι έγιναν εξετάσεις για να εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο που ν’ αφορά το αίτημα για επιστροφή του χρηματικού ποσού στη γυναίκα και την πεθερά του, αλλά λόγω του χρόνου που παρήλθε, δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε στοιχείο.   Αναφέρεται, επίσης, ότι οι έρευνες για εντοπισμό στοιχείων συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθεί.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top