Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) η διοίκηση της Ανόρθωσης με κύριο θέμα την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από οικοδόμημα.

Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η τελευταία ερώτηση που έγινε στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) και ήταν προς τον πρόεδρο, Χρίστο Πουλλαϊδη, είχε να κάνει με το ζήτημα ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι της 24ηςαγωνιστικής.

Διαβάστε εδώ τι απάντησε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE