Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) η διοίκηση της Ανόρθωσης με κύριο θέμα την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από οικοδόμημα.

Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η τελευταία ερώτηση που έγινε στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) και ήταν προς τον πρόεδρο, Χρίστο Πουλλαϊδη, είχε να κάνει με το ζήτημα ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι της 24ηςαγωνιστικής.

Διαβάστε εδώ τι απάντησε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Στο επίκεντρο έντονων πολιτικών και νομικών αναταράξεων βρίσκεται το πόρισμα για την υπόθεση Videogate, καθώς η ουσιαστική απαλλαγή των πρωταγωνιστών από ποινικές ευθύνες πυροδότησε κύμα αμφισβήτησης και σκληρής κριτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE