Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) η διοίκηση της Ανόρθωσης με κύριο θέμα την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από οικοδόμημα.

Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η τελευταία ερώτηση που έγινε στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) και ήταν προς τον πρόεδρο, Χρίστο Πουλλαϊδη, είχε να κάνει με το ζήτημα ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι της 24ηςαγωνιστικής.

Διαβάστε εδώ τι απάντησε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE