Τροχαίο Λάρνακας: Εγκλωβισμός προσώπων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο Λάρνακας: Εγκλωβισμός προσώπων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν τρία, πρόσωπα τα οποία ενεπλάκησαν σε νέο τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, (26/2).

Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline,  δυο οχήματα εξ αντιθέτου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν στα φώτα τροχαίας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Μαχαιριώτου και Παπανικολή, έξω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύγκρουση ήταν βίαιη και οι επιβαίνοντες  εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους. Στο ένα επέβαιναν Βρετανοί.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν και  μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο για  περίθαλψη.

Χριστιάνα Τσαγγάρη


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE