Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Σέξι παρουσία της κυπριακής tv ανέβασε στο instagram φωτογραφία του Θεοφάνους! ΒΙΝΤΕΟ

Σέξι παρουσία της κυπριακής tv ανέβασε στο instagram φωτογραφία του Θεοφάνους! ΒΙΝΤΕΟ

Με αυτήν την κίνηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση και την άποψή της για τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη...

Ο Νίκος Μουρατίδης εξέθεσε on camera την Κατερίνα Γκαγκάκη λέγοντας ότι χάρηκαν όταν έμαθαν πως οι οντισιόν του Xfactor δεν πήγαν καλά. Συγκεκριμένα είπε είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα έχει την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα “θα πηδηχτώ από το παράθυρο”; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Και χάλια…».

Όμως δεν σταμάτησε εδώ, αφού πρόσθεσε «Σε αυτή την παραγωγή χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων… τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες!».

Τα λόγια του εξέθεσαν την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίζει την θέση της και on camera, αλλά και με μια ανάρτησή της στο instagram. Σχολίασε 

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία του Θεοφάνους γράφοντας τα παρακάτω…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»

Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών: Έδωσε κατάθεση η μία 14χρονη - Προσκόμισε ιατρικό πόρισμα

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»



Η Κίνα θα επισημάνει στον ΓΓ ΟΗΕ την ανάγκη διορισμού απεσταλμένου για Κυπριακό

Η Κίνα θα επισημάνει στον ΓΓ ΟΗΕ την ανάγκη διορισμού απεσταλμένου για Κυπριακό

Η Κίνα, ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, θα μεταφέρει το μήνυμα στον ΓΓ του διεθνούς οργανισμού, Αντόνιο Γκουτέρες, για την ανάγκη διορισμού ειδικού απεσταλμένου του για το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top