LIFESTYLE

Σέξι παρουσία της κυπριακής tv ανέβασε στο instagram φωτογραφία του Θεοφάνους! ΒΙΝΤΕΟ

Σέξι παρουσία της κυπριακής tv ανέβασε στο instagram φωτογραφία του Θεοφάνους! ΒΙΝΤΕΟ

Με αυτήν την κίνηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση και την άποψή της για τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη...

Ο Νίκος Μουρατίδης εξέθεσε on camera την Κατερίνα Γκαγκάκη λέγοντας ότι χάρηκαν όταν έμαθαν πως οι οντισιόν του Xfactor δεν πήγαν καλά. Συγκεκριμένα είπε είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα έχει την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα “θα πηδηχτώ από το παράθυρο”; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Και χάλια…».

Όμως δεν σταμάτησε εδώ, αφού πρόσθεσε «Σε αυτή την παραγωγή χρειάζονται άνθρωποι πίσω, μάνατζερς, παραγωγοί, ανιχνευτές ταλέντων… τέτοιοι χρειάζονται και να τα χώνουν κιόλας. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες!».

Τα λόγια του εξέθεσαν την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίζει την θέση της και on camera, αλλά και με μια ανάρτησή της στο instagram. Σχολίασε 

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία του Θεοφάνους γράφοντας τα παρακάτω…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top