Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Η άδεια αφορά την ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να κοστίσει πέραν των €200 εκατ.

Πύργο έξω από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή στη Μουτταγιάκα προγραμματίζει η κυπριακή εταιρεία Leonetti Co Ltd που πήρε το πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η αίτηση αφορά στην ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης 30 ορόφων, 4ώροφου εμπορικού κέντρου και 10ώροφου κτηρίου στην κοινότητα Μουτταγιάκας της επαρχίας Λεμεσού.
 
Οι στόχοι του προτεινόμενου έργου είναι η διάθεση μοντέρνων οικιστικών μονάδων, χώρου για επιχειρηματικές δραστηριότητες και κτηρίου με γραφεία και καταστήματα. Tα τεμάχια που θα φιλοξενήσουν το προτεινόμενο έργο εμπίπτουν σε τουριστική πολεοδομική ζώνη (Τ1β) με παρουσία αραιής διάσπαρτης θαμνώδους βλάστησης, και χωροθετούνται έναντι του παραλιακού δρόμου, περίπου 7 km ανατολικά από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστικές υποδομές, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες εμπορικής χρήσης εγκαταστάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE