Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Η άδεια αφορά την ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να κοστίσει πέραν των €200 εκατ.

Πύργο έξω από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή στη Μουτταγιάκα προγραμματίζει η κυπριακή εταιρεία Leonetti Co Ltd που πήρε το πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η αίτηση αφορά στην ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης 30 ορόφων, 4ώροφου εμπορικού κέντρου και 10ώροφου κτηρίου στην κοινότητα Μουτταγιάκας της επαρχίας Λεμεσού.
 
Οι στόχοι του προτεινόμενου έργου είναι η διάθεση μοντέρνων οικιστικών μονάδων, χώρου για επιχειρηματικές δραστηριότητες και κτηρίου με γραφεία και καταστήματα. Tα τεμάχια που θα φιλοξενήσουν το προτεινόμενο έργο εμπίπτουν σε τουριστική πολεοδομική ζώνη (Τ1β) με παρουσία αραιής διάσπαρτης θαμνώδους βλάστησης, και χωροθετούνται έναντι του παραλιακού δρόμου, περίπου 7 km ανατολικά από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστικές υποδομές, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες εμπορικής χρήσης εγκαταστάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.