Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Η άδεια αφορά την ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να κοστίσει πέραν των €200 εκατ.

Πύργο έξω από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή στη Μουτταγιάκα προγραμματίζει η κυπριακή εταιρεία Leonetti Co Ltd που πήρε το πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η αίτηση αφορά στην ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης 30 ορόφων, 4ώροφου εμπορικού κέντρου και 10ώροφου κτηρίου στην κοινότητα Μουτταγιάκας της επαρχίας Λεμεσού.
 
Οι στόχοι του προτεινόμενου έργου είναι η διάθεση μοντέρνων οικιστικών μονάδων, χώρου για επιχειρηματικές δραστηριότητες και κτηρίου με γραφεία και καταστήματα. Tα τεμάχια που θα φιλοξενήσουν το προτεινόμενο έργο εμπίπτουν σε τουριστική πολεοδομική ζώνη (Τ1β) με παρουσία αραιής διάσπαρτης θαμνώδους βλάστησης, και χωροθετούνται έναντι του παραλιακού δρόμου, περίπου 7 km ανατολικά από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστικές υποδομές, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες εμπορικής χρήσης εγκαταστάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE