Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Έρχεται ουρανοξύστης 30 ορόφων στη Μουτταγιάκα

Η άδεια αφορά την ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να κοστίσει πέραν των €200 εκατ.

Πύργο έξω από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή στη Μουτταγιάκα προγραμματίζει η κυπριακή εταιρεία Leonetti Co Ltd που πήρε το πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η αίτηση αφορά στην ανέγερση ενιαίας οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης 30 ορόφων, 4ώροφου εμπορικού κέντρου και 10ώροφου κτηρίου στην κοινότητα Μουτταγιάκας της επαρχίας Λεμεσού.
 
Οι στόχοι του προτεινόμενου έργου είναι η διάθεση μοντέρνων οικιστικών μονάδων, χώρου για επιχειρηματικές δραστηριότητες και κτηρίου με γραφεία και καταστήματα. Tα τεμάχια που θα φιλοξενήσουν το προτεινόμενο έργο εμπίπτουν σε τουριστική πολεοδομική ζώνη (Τ1β) με παρουσία αραιής διάσπαρτης θαμνώδους βλάστησης, και χωροθετούνται έναντι του παραλιακού δρόμου, περίπου 7 km ανατολικά από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστικές υποδομές, ξενοδοχεία, καταστήματα και άλλες εμπορικής χρήσης εγκαταστάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE