ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ: Ο Σιζόπουλος «διώχνει» τον Νικολαΐδη από τη Βουλή! Ποιο το πολιτικό παρασκήνιο

ΕΔΕΚ: Ο Σιζόπουλος «διώχνει» τον Νικολαΐδη από τη Βουλή! Ποιο το πολιτικό παρασκήνιο

Σε αναβρασμό βρίσκονται στην ΕΔΕΚ ώστε την Τετάρτη 30/3 να ανακοινωθεί το πλήρες ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ στη Λεμεσό, κάτι που ουσιαστικά αφήνει εκτός Βουλής τον νυν Βουλευτή Νίκο Νικολαΐδη.

 Ο κ. Νικολαΐδης, όπως αναφέρουν κύκλοι από το κόμμα, έχει διαμηνύσει πως αν ο Μαρίνος Σιζόπουλος βρεθεί τελικά υποψήφιος στη Λεμεσό, για λόγους αξιοπρέπειας ο ίδιος θα αποσυρθεί από την «κούρσα» εκλογής.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολιτικό «εξοστρακισμό» του Λεμεσιανού Βουλευτή, αφού η ΕΔΕΚ δεν αναμένεται να εκλέξει περισσότερους από ένα Βουλευτή στην πόλη, κάτι το οποίο έχουν σταθμίσει στο κόμμα, ωστόσο όπου και να «κατέβαινε» ο Πρόεδρος οι απώλειες θα ήταν σημαντικές.

Έτσι μετά από σειρά συναντήσεων και συζητήσεων πάρθηκε η απόφαση ο Μαρίνος Σιζόπουλος, να μην «κόψει» το δρόμο στον αντιπρόεδρο Κωστή Ευσταθίου, ούτε και στο παλιό στέλεχος του κόμματος Κούλλη Μαυρονικόλα στην επ. Λευκωσίας.

Πάντως ο Νίκος Νικολαΐδης είναι ένας από τους καλύτερους Βουλευτές που έχει αναδείξει η ΕΔΕΚ και περιμένουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου την αντίδραση του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top