LIFESTYLE

Μαρκέλα Μαρίνα: Αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο σύντροφος της όταν έμεινε έγκυος!

Μαρκέλα Μαρίνα: Αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο σύντροφος της όταν έμεινε έγκυος!

Στο κυπριακό περιοδικό «Celebrity» μίλησε πρόσφατα, το μοντέλο Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το τι είπε για τον ερχομό της κορούλα της και τον σύντροφο της, που αγαπάει πολύ!

Ετοιμάζεσαι να γίνεις μια νεαρή μαμά. Ήταν κάτι το οποίο σχεδιάζατε;

Το μωρό ήρθε στη ζωή μας χωρίς να το περιμένουμε, αλλά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Δεν το σχεδιάζαμε, ήταν όμως κάτι που το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Και οι δύο θέλαμε κάποια στιγμή ν’ αποκτήσουμε ένα μωράκι μαζί.
 

Αισθάνεσαι δηλαδή έτοιμη για να γίνεις μητέρα;

Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα σε νεαρή ηλικία. Μπορώ να πω ότι ένιωθα έτοιμη γι’ αυτό από καιρό. Η μητρότητα δεν με φόβιζε ποτέ, ενώ η σκέψη ότι κι εγώ κάποτε θα γίνω μητέρα, ήταν πάντα κάτι που με έκανε χαρούμενη. Έτσι, όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά σύντομα,  το μόνο που ένιωσα ήταν χαρά. Βέβαια η ανατροφή ενός παιδιού είναι ίσως η μεγαλύτερη ευθύνη που καλείται μια γυναίκα να αναλάβει. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαι έτοιμη να μπω σε αυτή τη νέα πτυχή της ζωής μου.

Πώς αισθάνθηκες την πρώτη φορά που ο γιατρός σου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού;

Το φύλο του μωρού δεν με ενδιέφερε. Είτε κοριτσάκι, είτε αγοράκι θα το υποδεχόμουν με την ίδια αγάπη. Το γεγονός όμως ότι είναι κοριτσάκι με κάνει να ανυπομονώ ακόμη περισσότερο. Θέλω με την κόρη μου να είμαστε οι καλύτερες φίλες. Να με νιώθει κοντά της και να έχουμε αυτή την υπέροχη σχέση που έχω εγώ με τη μητέρα μου.
 

Ο σύντροφός σου πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσες ότι θα γίνει πατέρας;

Στην αρχή σοκαρίστηκε. Είναι λογικό εξάλλου, όταν συνειδητοποιείς ότι ξαφνικά η ζωή σου αλλάζει. Όμως και ο Μένιος έδειξε, από την πρώτη στιγμή, τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε ένα παιδί.

Πόσο καιρό είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα να ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Είμαστε μαζί σχεδόν επτά χρόνια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παντρευτούμε πρώτα με πολιτικό γάμο, πριν την γέννηση του μωρού, αλλά σίγουρα για θρησκευτικό γάμο θα το δούμε πιο μετά.

Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται από μικρές τη μέρα του γάμου τους; 

Όχι. Γενικά όλη αυτή η διαδικασία του γάμου μπορεί να φαντάζει ονειρική για τις πλείστες κοπέλες, αλλά για μένα δεν έχει και τόση σημασία. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη μεταξύ ενός ζευγαριού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως στον γάμο μου θα μου άρεσε να έχουμε αρκετούς καλεσμένους.
 

Έχετε αποφασίσει πώς θα ονομάσετε την κόρη σας;

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη το όνομα. Είναι κάτι το οποίο με αγχώνει. Θέλω να είναι πολύ ξεχωριστό, όπως ξεχωριστή είναι και η κόρη μας για εμάς.

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα έκανες γυμνή φωτογράφιση;

Στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού σκοπού, που συνεπάγεται ότι δεν θα ήταν και κάτι πρόστυχο. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει απλά και μόνο για τα χρήματα ή την περαιτέρω αναγνώριση.

Με τρεις μόνο λέξεις, πώς θα περιέγραφες τη Μαρκέλλα;

Υπομονετική, υπεύθυνη, ήρεμη.

Θέλω να μου πεις κάτι για τον εαυτό σου, το οποίο πολύ λίγα άτομα ξέρουν.

Ανέκαθεν είχα αδυναμία στα γλυκά. Το ομολογώ.


Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον σύντροφό σου;

Αυτό που με κέρδισε στον σύντροφό μου, πέραν της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι ο χαρακτήρας του. Η αγάπη και ο σεβασμός που μου δείχνει καθημερινά είναι σημαντικά για εμένα. Επίσης στη σχέση μας υπάρχει εμπιστοσύνη. Ποτέ δεν μου στέρησε τίποτα από αυτά που ήθελα να κάνω λόγω ζήλιας. Με κάνει χαρούμενη και είναι το στήριγμά μου σε ό,τι αντιμετωπίζω. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που πιστεύω πως θα με κρατήσουν δίπλα του για πάντα.

Θα εγκατέλειπες το χώρο της μόδας, αν σου το ζητούσε;

Αν μου ζητούσε κάτι τέτοιο ο σύντροφός μου, δεν θα το έκανα. Γνωρίζει καλά πως αγαπώ πολύ τον χώρο αυτό και θα ήμουν δυστυχισμένη αν μου το στερούσε.


Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από σήμερα;

Φαντάζομαι σε πέντε χρόνια να ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύντροφό μου, μεγαλώνοντας την κόρη μας. Επίσης, να εργάζομαι στο γραφείο μου ως δικηγόρος και ταυτόχρονα να διδάσκω μόντελινγκ, όπως κάνω και τώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top