ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα τον Ανδρέα Πέτρου

Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα τον Ανδρέα Πέτρου

Tραγικό θάνατο βρήκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, (09/4) στη Γιόλου ο 64χρονος Ανδρέας Πέτρου, κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών.

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, (09/04) έχασε τη ζωή του ο 64χρονος, Ανδρέας Πέτρου από το χωριό της επαρχίας Πάφου, Γιόλου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις εννέα το βράδυ, η σύζυγος του 64χρονου ενημέρωσε τηλεφωνικά τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμού Στρουμπιού, ότι είχε εντοπίσει σε χωράφι τον σύζυγό της, καταπλακωμένο κάτω από τον γεωργικό του ελκυστήρα.

Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία απεγκλώβισαν τον 64χρονο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ο 64χρονος είχε μεταβεί γύρω στις έξι της ίδιας ημέρας με τον γεωργικό του ελκυστήρα, σε χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή «ΡΟΔΙΕΣ» έδαφος χωριού Γιόλου.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του θανόντα θα διενεργηθεί στις 11 του τρέχοντος μηνός στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top