Ακυβέρνητο καράβι η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου – Χωρίς κεφαλή

Ακυβέρνητο καράβι η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου – Χωρίς κεφαλή

Πριν από περίπου έξι μήνες ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος είχε ένα ατύχημα στη Νότιο Αφρική όπου είχε μεταβεί.

Ο τραυματισμός αυτός του προξένησε κάταγμα και αν και έχει ανάρρωση σε μεγάλο βαθμό δεν έχει επανέλθει μέχρι σήμερα πλήρως.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου να θυμίζει ακυβέρνητο καράβι αφού ο Μητροπολίτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο έπακρο των καθηκόντων του.

Έτσι τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και η όλη κατάσταση σχολιάζεται αρνητικά με την Αρχιεπισκοπή να καλείται ώστε να βρει τις απαραίτητες λύσεις. 

TothemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.