Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι λίγο gay αλλά δεν πάω με άνδρες»

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι λίγο gay αλλά δεν πάω με άνδρες»

Ότι είναι… «λίγο gay» παραδέχτηκε ο Τζέιμς Φράνκο, απαντώντας με τον δικό του τρόπο στην έντονη φημολογία που δημιουργήθηκε για την σεξουαλικότητά του μετά από πρόσφατη συνέντευξη του στο New York Magazine.

Ο 38χρονος ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, δεν έκρυψε πως ναι μεν είναι λίγο gay, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι «πηγαίνει» με άνδρες:

«Υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για την σεξουαλικότητα μου, τόσο από τον gay Τύπο όσο και από τον straight Τύπο, επομένως η πρώτη ερώτηση είναι “γιατί τους νοιάζει;”. Λοιπόν… επειδή είμαι celebrity, υποθέτω πως ενδιαφέρονται με ποιον κάνω σεξ. Αλλά αν ορισμός σας για τους gay και τους straight εξερτάται με το ποιον κοιμάσαι, τότε φαντάζομαι πως θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι λίγο gay, και ότι υπάρχει ένας gay Τζέιμς. Πρόκειται για το κομμάτι της ευαισθησίας και της υποταγής μου. Το πώς ορίζω τον εαυτό μου!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE