Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας στο θανατηφόρο της Λεμεσού

Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας στο θανατηφόρο της Λεμεσού

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας, που κτυπήθηκε το πρωί της Παρασκευής, (22/4), από όχημα που οδηγούσε γυναίκα αστυνομικός.

H Μαρούλλα Γεωργίου Παρασκευά από το χωριό Φύτη της Πάφου, είναι η 81χρονη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη αστυνομικός, στην οδό Μισαούλη και Καβάζογλου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7:00, το πρωί της Παρασκευής, (22/4) όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 33χρονη οδηγός δεν αντιλήφθηκε την ηλικιωμένη που προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το όχημα κινείτο με κανονική ταχύτητα, ενώ μηδενικός ήταν ο έλεγχος αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη η οδηγός. Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού υπέστη νευρικό κλονισμό.

Τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρου διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: 

 ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε – Υπέστη σοκ η οδηγός

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Σκοτώθηκε η φιλενάδα μας» - Τους λιβάνιζε κάθε πρωί 

Θανατηφόρο Λεμεσού: Αστυνομικός η οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE