ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΑΣΟΥΛΑ: Τη Δευτέρα θα γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της γυναίκας που κάηκε σε τροχαίο

ΦΑΣΟΥΛΑ: Τη Δευτέρα θα γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της γυναίκας που κάηκε σε τροχαίο

Δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση της γυναίκας στο νέο θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 10:00, το πρωί της Παρασκευής, (22/4), στην περιοχή Φασούλας στη Λεμεσό.

Η γυναίκα απανθρακώθηκε, αφού μετά το τροχαίο, το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και δεν πρόλαβε να κατέβει.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Aυτοψία στη σκηνή και νεκροψία στη γυναίκα διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ανέφερε ότι δεν είναι εφικτή η αναγνώριση της και έγινε λήψη DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση της. Τα στοιχεία της γυναίκας θα γνωστοποιηθούν τη Δευτέρα, (25 /04).

Σύμφωνα με άλλη πηγή υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για 69χρονη, αν και αρχικά  θεωρήθηκε πως επρόκειτο για  τη 45χρονη κόρη της. Η γυναίκα ωστόσο εμφανίστηκε και ανέφερε στην Αστυνομία, ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο το οδηγούσε η μητέρα της. 

Η γυναίκα ενώ οδηγούσε στο δρόμο Λεμεσού — Φασούλας γύρω στις 10:00, το πρωί της Παρασκευής, (22/4), έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, ο οποίος και αποκόπηκε.

Μερικά λεπτά αργότερα, και αφού περαστικός προσπάθησε να την βγάλει έξω σπάζοντας το παράθυρο, δεν πρόλαβε να κατέβει και το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε παρακείμενο λόφο.  

Διαβάστε επίσης: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Φλέγεται λόφος - Πυροσβεστική και Αστυνομία στην περιοχή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Θανατηφόρο στο δρόμο Φασούλας – Έκοψε πάσσαλο της ΑΗΚ και τυλίχτηκε στις φλόγες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Προσπάθησε να σώσει τον σκύλο της η οδηγός στο θανατηφόρο στη Φασούλα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top