ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απειλή κατά της ζωής του γκολκίπερ της ΑΕΛ! – «Αν δεν φύγεις από την Κύπρο σε 24 ώρες...»

Απειλή κατά της ζωής του γκολκίπερ της ΑΕΛ! – «Αν δεν φύγεις από την Κύπρο σε 24 ώρες...»

Οι μεθόδοι του υποκόσμου ανθούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Απόδειξη και αυτό που έγινε το Σάββατο (23/04) το βράδυ.

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/04) άγνωστος τηλεφώνησε στον γκολκίπερ της ΑΕΛ Ματίας Ντεγκρά και τον απείλησε για την ζωή του.

«Αν δεν φύγεις από την Κύπρο σε 24 ώρες, θα σε καθαρίσουμε» ανέφερε το εν λόγω πρόσωπο στα ελληνικά, για να προσθέσει: «Ξέρουμε που μένεις. Θα έρθω να σε βρω».

Ο 32χρονος γκολκίπερ, ενημέρωσε άμεσα το συνδικαλιστικό σώμα που εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο (ΠΑ.Σ.Π.) και μετά από διευθετήσεις που έγιναν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, δίνοντας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Εν συνεχεία ο ΠΑ.Σ.Π. διευθέτησε τη διαμονή του ποδοσφαιριστή και της συντρόφου του σε άλλο σημείο.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Κυριακής (24/04) καταδικάζοντας απερίφραστα τα όσα έγιναν. 

Σημειώνεται πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης σεζόν για την ΑΕΛ κατά τη σεζόν 2011-12 (απέκρουσε επτά συνεχόμενα πέναλτι), έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους για ακόμη έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. (υπό τον τίτλο «Η Αστυνομία να διερευνήσει άμεσα την υπόθεση του Ντεγκρά! – Απειλές κατά της ζωής του») έχει ως ακολούθως:

«Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει απερίφραστα την απειλή κατά της ζωής του τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά και καλεί τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, δέχθηκε τηλεφώνημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/04) από άγνωστο, ο οποίος τον απείλησε πως αν δεν φύγει άμεσα από την Κύπρο θα κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα. 
Ο Ντεγκρά, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΛ (2011-12), έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κινητοποιήθηκε άμεσα. Φρόντισε ώστε η υπόθεση να καταγγελθεί στην Αστυνομία Λεμεσού, ενώ διευθέτησε την διαμονή του Ντεγκρά και της συντρόφου του σε άλλο σημείο.
Τέτοιες ενέργειες, γκανγκστερικού τύπου, που αναστατώνουν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και  ως  Σύνδεσμος δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμηθούν».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top