ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμογελούν οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Στο Τσίρειο Στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου

Χαμογελούν οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Στο Τσίρειο Στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου

Στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό, θα διεξαχθεί τελικά ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο της 18ης Μαΐου μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης που πραγματοποίησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αναφέρει ότι στη σημερινή του συνεδρία, “λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί με το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου και έχοντας ενώπιον του την επιστολή της αστυνομίας σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση που ο τελικός γινόταν στο ΓΣΖ θα εκδιδόταν μειωμένος αριθμός εισιτηρίων, αποφάσισε να προχωρήσει σε κλήρωση μεταξύ των Σταδίων ΓΣΠ και Τσιρείου για επιλογή του Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον τελικό”.

“Από την κλήρωση, προέκυψε πως ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα στις 18 Μαϊου θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό”, προστίθεται.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν τη Δυτική Κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την Ανατολική.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top