Κουβαλούσε μαχαίρι μαζί του νεαρός από τη Λάρνακα

Κουβαλούσε μαχαίρι μαζί του νεαρός από τη Λάρνακα

Υπόθεση μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, εναντίον 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στη μία τα ξημερώματα μέλη της ΜΜΑΔ και του ΟΠΕ Λεμεσού, στα πλαίσια πρόληψης εγκληματικών ενεργειών, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, με οδηγό κάτοικο Λάρνακας ηλικίας 27 ετών.

Ύστερα από έλεγχο η Αστυνομία εντόπισε κάτω από το κάθισμα του οδηγού ένα πτυσσόμενο σουγιά που καταλήγει σε μυτερή σταθερή λεπίδα μήκους 6μιση εκατοστών.

Ο 27χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.