ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επανασυνελήφθη ο «φουσκωτός» που είχε δραπετεύσει από το Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επανασυνελήφθη ο «φουσκωτός» που είχε δραπετεύσει από το Δικαστήριο

Επανασυνελήφθη o 23χρονος δραπέτης φρουρός ασφαλείας από τη Λευκωσία, την Μ. Τρίτη (26/04).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου 

Ο 23χρονος είχε αποδράσει στις 3 Μαρτίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου είχε παρουσιαστεί για κατηγορίες εναντίον του που αφορούσαν απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Ο νεαρός εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας σε νυχτερινό κέντρο.

Αργά το βράδυ της Μ. Τρίτης (26/04), μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Κυπριακής Αστυνομίας και της Βρετανικής Βάσης Επισκοπής, συνελήφθη στο «καταφύγιο» που βρήκε 23χρονος από τη Λευκωσία στα όρια των βάσεων και πιο συγκεκριμένα στο Τραχώνι.

Ο νεαρός από την Λευκωσία, είχε αποδράσει μέσα από τα χέρια αστυνομικών που τον συνόδευαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, στις 3 Μαρτίου 2016, ενώ βρισκόταν υπό σύλληψη. O κατηγορούμενος κάποια στιγμή ζήτησε να πάει τουαλέτα, όπου βρήκε εκεί την ευκαιρία και αφού πρώτα κτύπησε τον αστυνομικό που τον συνόδευε, στην συνέχεια απέδρασε.

Από το ΤΑΕ Λευκωσίας επανασυνελήφθη ο 23χρονος την Μ. Τετάρτη (27/04), για υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2016 στη Λευκωσία. Στην περίπτωση αυτή ο 23χρονος φέρεται να είχε κτυπήσει ένα πρόσωπο και να του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

ΤΑΕ Λεμεσού και Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις γύρω από το πρόσωπο του καταζητούμενου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top