ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ: Nεαροί πετούσαν κροτίδες σε αυτοκίνητα μπροστά στα μούτρα της Αστυνομίας! - VIDEO

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΝΗΣΟΥ: Nεαροί πετούσαν κροτίδες σε αυτοκίνητα μπροστά στα μούτρα της Αστυνομίας! - VIDEO

Δημόσιος κίνδυνος νεαροί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν... για να αναβιώσουν τα έθιμα του Πάσχα, ή μάλλον πιο σωστά για να προκαλέσουν βανδαλισμούς και οχλαγωγία, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η ωρά 01:00, ξημερώματα προς Mεγάλο Σάββατο, στον κεντρικό δρόμο του Πέρα Χωριού- Νήσου, σχεδόν μέσα στο προαύλιο του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής, νεαροί, καμία πενηνταριά άτομα ήταν συγκεντρωμένοι για να «τιμήσουν» τα έθιμα του Πάσχα… 

Είχαν ανάψει φωτιά, φώναζαν και έβγαζαν διάφορες κραυγές, όποτε άκουγαν τις κροτίδες τους να εκρήγνυντο. (Το ίδιο σκηνικό εξάλλου είναι και σε άλλες περιοχές της Ελεύθερης Κύπρου, αυτές τις ημέρες. Ποιό είναι το περίεργο;)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι νεαροί χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Οι μισοί από την μία πλευρά της λεωφόρου Λεμεσού και οι άλλοι από την άλλη και πετούσαν ανενόχλητοι κροτίδες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Ιδίοις όμμασι η γράφουσα είδε αυτοκίνητο, το οποίο παιρνούσε να αναγκάζεται να σταματήσει, για να εκραγεί πρώτα η κροτίδα την οποία έριξαν, οι αχαρακτήριστοι, μέσα στη μέση του δρόμου και μετά να συνεχίσει την πορεία του. 

Το πιο φοβερό όμως είναι ότι όλα αυτά συνέβαιναν μερικά μέτρα από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού! Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο της Αστυνομίας, σίγουρα κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Απαράδεκτοι είναι επίσης οι γονείς και κηδεμόνες των νεαρών. 

Στο πιο κάτω video μπορείτε να διακρίνεται την απόσταση! 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top