ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Παπαδόπουλος: «Εμπιστοσύνη και ψήφο για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά»

Ν.Παπαδόπουλος: «Εμπιστοσύνη και ψήφο για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά»

Ισχυρό Κέντρο και ενισχυμένο ΔΗΚΟ για αντιμετώπιση της αλαζονείας του δικομματισμού.

Η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο, ενάντια στην αλαζονεία του δικομματισμού, αλλά και το Κέντρο χρειάζεται ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ που θα συνεχίσει τον πρωταγωνιστικό, ρυθμιστικό του ρόλο, δήλωσε την Τετάρτη (04/05) ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του κόμματος για την Επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε πως αυτή τη σημαντική και συμβολική ώρα οι 56 υποψήφιοι του ΔΗΚΟ στέκονται ενώπιον του λαού και στέλλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε Κύπριο και κάθε Κύπρια, «πως όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε την Κύπρο μπροστά».

Εξήγησε ωστόσο πως «για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά χρειάζεται να διεκδικήσουμε μια σωστή λύση του Κυπριακού, προστατεύοντας παράλληλα την Κυπριακή Δημοκρατία» και παράλληλα «χρειάζεται να πετύχουμε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να άρουμε αδικίες και να αποκαταστήσουμε συμπολίτες μας που πλήρωσαν πάρα πολύ υψηλό κόστος για την οικονομική κρίση».

«Χρειαζόμαστε κοινωνική συνοχή. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή αλλά και τη λογοδοσία των πολιτειακών αξιωματούχων» πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως για να πάει η Κύπρος μπροστά «χρειαζόμαστε πάνω απ` όλα ένα ισχυρό Κέντρο, για να μπορέσουμε να τα βάλουμε με την αλαζονεία του δικομματικού κατεστημένου». «Χρειαζόμαστε ένα δυνατό Κέντρο για να τα βάλουμε από τη μια με τις λογικές στην οικονομία που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία και από την άλλη που πιστεύουν ότι η ανισότητα είναι ένα αναπόφευκτο τετελεσμένο. Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό Κέντρο για να τα βάλουμε με εκείνο το κατεστημένο που 12 χρόνια μετά επιδιώκει να δικαιωθεί για το 2004 και να επαναφέρει το Σχέδιο Ανάν» δήλωσε.

«Ναι, η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο και το Κέντρο χρειάζεται ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να διαδραματίζουμε ένα αποφασιστικό, πρωταγωνιστικό, ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Γι` αυτό ζητούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά» πρόσθεσε καταλήγοντας.

KΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top