ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εγκάρδιο φιλί του Νικόλα με την Ελένη και η υπόσχεση μελλοντικής συνεργασίας - VIDEO

Το εγκάρδιο φιλί του Νικόλα με την Ελένη και η υπόσχεση μελλοντικής συνεργασίας - VIDEO

Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η Ελένη Θεοχάρους αποχωρούσε από τον ΔΗΣΥ όλοι μιλούσαν για τον διαφαινόμενο πολιτικό γάμο της με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους ήταν ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία για εκλογική συνεργασία. Ωστόσο, φωνές από την Καρογιανική πτέρυγα του ΔΗΚΟ αλλά και η κωλυσιεργία της Ελένης να απαντήσει στην πρόταση του ΔΗΚΟ οδήγησε στο οριστικό ναυάγιο της διαφαινόμενης συνεργασίας.

Βέβαια, οι δυο τους ποτέ δεν επέρριψαν ευθύνες ο ένας στο πρόσωπο του άλλου για την αποτυχημένη προσπάθεια συμπόρευσης ενώ μέχρι και σήμερα διατηρούν κανάλι επικοινωνίας.

Στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές του 2016 οι δυο ανταμώθηκαν δημόσια χωρίς να κρύβουν τα συναισθήματα τους ο ένας για τον άλλον, δίνοντας σημειολογικά υπόσχεση μελλοντικής συνεργασίας με ένα εγκάρδιο φιλί.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ξεκάθαρο ότι προκρίνει την Ελένη Θεοχάρους στη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για το 2018, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας στόχος του είναι να ανέλθει στο αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top