Λάρνακα: Εμπρησμός αυτοκινήτου έξω από οικία – Τον κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Λάρνακα: Εμπρησμός αυτοκινήτου έξω από οικία – Τον κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Εμπρησμός αυτοκινήτου που φαίνεται να οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.55 εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στη περιοχή του νέου Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρνακα.
 
Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Οι ζημιές στο αυτοκίνητο από τη φωτιά δεν έχουν ακόμα εκτιμηθεί.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αφού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής, φαίνεται ένα άτομο του οποίου το πρόσωπο δεν διακρίνεται αφού ήταν καλυμμένο, να φεύγει τρέχοντας από το σημείο όπου ήταν το αυτοκίνητο.
 
Φαίνεται ότι τα αίτια της πυρκαγιάς οφείλονται σύμφωνα με την Αστυνομία σε οικονομικές διαφορές του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στους άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνώνται.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται. Αργότερα αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE