ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμα ανησυχεί μέχρι και ο ΔΗΣΥ για τις εξελίξεις στην Τουρκία τότε πρέπει όλοι μας να τρέμουμε

Άμα ανησυχεί μέχρι και ο ΔΗΣΥ για τις εξελίξεις στην Τουρκία τότε πρέπει όλοι μας να τρέμουμε

Μεγάλη ανησυχία εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης για τις πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα ο κ. Τορναρίτης, σε δήλωση του αναφορικά με την παύση του κ. Νταβούτογλου από τον κ. Ερντογάν σημείωσε χαρακτηριστικά:

 «Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας με την παραίτηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου. Από την Τουρκία εξαρτάται το ζήτημα της ασφάλειας, το ζήτημα του εδαφικού αλλά και πολλά αλλά που αφορούν τη λύση του κυπριακού προβλήματος. Ελπίζουμε ότι οι συγκεκριμένες εξελίξεις δεν θα επηρεάσουν ευρύτερα τις εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα».

Ομολογουμένως η δήλωση αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα από την στιγμή που προέρχεται από το κυβερνών κόμμα και τον κοινοβουλευτικό του Εκπρόσωπο. Αυτό γιατί,  είναι πασίγνωστη η το λιγότερο θα λέγαμε, θετική στάση του ΔΗΣΥ διαχρονικά ,απέναντι στον «προοδευτικό» ηγέτη όπως χαρακτήριζέ τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η εικόνα που καλλιεργήθηκε στο Κυπριακό είναι ότι οι δυο ηγέτες είναι αποφασισμένοι να το λύσουν και τίποτα δεν θα τους σταθεί εμπόδιο. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ στον «Συναγερμό» δεν ισχυρίστηκαν ότι αυτό θα γίνει χωρίς την συγκατάθεση της Τουρκίας. Όμως αυτό που υποστήριζαν μέχρι πρότινος -παρά το barbaros που σεργιάνιζε στην Κυπριακή ΑΟΖ, τα περί εκλιπούσας ΚΔ, τους ανελέητους βομβαρδισμούς των Κούρδων και την στήριξη του ISIS -  είναι ότι η Τουρκία του Ερντογάν θα προχωρήσει σε λύση. 

Γι’ αυτό λέμε, πως άμα έφτασε στο σημείο η Πινδάρου να ανησυχεί και μάλιστα εντόνως για την κατάσταση στην Τουρκία από την επίδειξη αλαζονείας και αυταρχισμού από πλευράς Ερντογάν τότε εμείς πρέπει να τρέμουμε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top