Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Ο εμπρησμός των φακέλων στην Πολεοδομία προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Ποιοι κατάστρεψαν τους φακέλους και γιατί; Η απάντηση μάλλον δύσκολα θα δοθεί εκτός και αν προκύψει μαρτυρία καθώς ο χώρος δεν παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα.

Ως εκ τούτου, όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούνται ύποπτοι για την Αστυνομία ενώ παράλληλα δεν υπάρχει εικόνα για την έκταση της καταστροφής των φακέλων.

Υπογραμμίζεται ότι οι φάκελοι που κάηκαν αφορούσαν πολεοδομικές ζώνες για Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά.

Πάντως ο κ. Χάσικος, δήλωσε ότι η ζημιά είναι περιορισμένη και ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι ψηφιοποιημένοι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE