ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλοκάμπινα: «Oυδεμία διάσταση απόψεων...»

Διπλοκάμπινα: «Oυδεμία διάσταση απόψεων...»

Σε σχέση με το Διαγωνισμό «Προμήθεια και συντήρηση διπλοκάμπινων οχημάτων», η Ελεγκτική Υπηρεσία επιβεβαιώνει ότι ουδεμία διάσταση απόψεων υπήρχε μεταξύ του Συμβουλίου Προσφορών και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ως προς την αρχική ακύρωση του διαγωνισμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, η διαφωνία προέκυψε μετά την επαναφορά του θέματος, ως αποτέλεσμα της ακυρωτικής απόφασης της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, αφού η Ελεγκτική Υπηρεσία διαφώνησε με την απόφαση του Συμβουλίου για κατακύρωση της προσφοράς στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Διευκρινίζεται ότι, όταν η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας ζήτησε έρευνα για τη διαδικασία που είχε ακολουθηθεί, η Ελεγκτική Υπηρεσία ζήτησε από το ίδιο το Υπουργείο Μεταφορών να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε η Αναθέτουσα Αρχή (Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών), ενδεχομένως φωτογραφίζοντας συγκεκριμένη εταιρεία μέσω των προδιαγραφών του διαγωνισμού που είχε ετοιμάσει.

Όπως αναφέρεται, όταν το Υπουργείο διαβίβασε στην Ελεγκτική Υπηρεσία την απάντηση της Αναθέτουσας Αρχής, διαπιστώθηκε ότι στην απάντηση αυτή, τα στοιχεία ως προς παλαιότερο διαγωνισμό με ανάλογες προδιαγραφές δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Όταν η Ελεγκτική Υπηρεσία διαπίστωσε τούτο, ενημέρωσε σχετικά το Υπουργείο το οποίο ζήτησε εξηγήσεις από την Αναθέτουσα Αρχή, η οποία και παραδέχθηκε το λάθος, θεωρώντας το καλόπιστο. Μετά τις εξελίξεις αυτές, η Ελεγκτική Υπηρεσία αποφάσισε ότι είναι αναγκαία η διεξαγωγή έρευνας από την ίδια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top