Ελένη Θεοχάρους: «Ναι, θα είμαι υποψήφια στις προεδρικές του 2018»

Ελένη Θεοχάρους: «Ναι, θα είμαι υποψήφια στις προεδρικές του 2018»

Την υποψηφιότητα της για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας εξήγγειλε ουσιαστικά μέσα από τηλεοπτικό στούντιο η Ελένη Θεοχάρους.

Η κυρία Θεoχάρους ήταν καλεσμένη στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma "Μεσημέρι και Κάτι" και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νικήτα Κυριάκου εάν θα είναι υποψήφια το 2018 απάντησε χαρακτηριστικά, "Ναι θα είμαι. Εάν αυτό θα δώσει τέλος σε αυτή την συζήτηση, ναι θα είμαι".

Στην συνέχεια εξήγησε πώς από την μέρα που κατήλθε ως υποψήφια στον ΔΗΣΥ διεκδικώντας με τον Νίκο Αναστασιάδη το "χρίσμα" για τις Προεδρικές δέχεται πόλεμο γι αυτή της την φιλοδοξία που όπως σημείωσε, "η μοναδική φιλοδοξία που έχω τόσο εγώ όσο και τα άλλα στελέχη της Αλληλεγγύης να υπηρετήσουμε αυτό τον λαό, να ξαναστήσουμε αυτό το κράτος και να είμαστε ωφέλιμοι στην πατρίδα μας."

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE