Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Αγριο ξεκατίνιασμα στους κόλπους της φετινής Eurovision.

Τα μαχαίρια όμως όχι μόνο έχουν βγει ανάμεσα σε δύο αποστολές αλλά συνεχίζουν να ακονίζονται λίγες μόλις ώρες πριν από τον τελικό του διαγωνισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv.

Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», ο Βέλγος και ο Ισραηλινός εκπρόσωπος δεν σταματούν να ανταλλάσσουν ύβρεις μεταξύ τους.
«Τσακώθηκαν και έχουν βγει από χθες στις τηλεοράσεις και βρίζονται. Βρίστηκαν άσχημα και είναι λέξεις που δεν μπορώ να πω στον αέρα της εκπομπής», είπε ο Κώστας Παπαποστόλου ο οποίος βρίσκεται στη Στοκχόλμη και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του διαγωνισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE