Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Αγριο ξεκατίνιασμα στους κόλπους της φετινής Eurovision.

Τα μαχαίρια όμως όχι μόνο έχουν βγει ανάμεσα σε δύο αποστολές αλλά συνεχίζουν να ακονίζονται λίγες μόλις ώρες πριν από τον τελικό του διαγωνισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv.

Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», ο Βέλγος και ο Ισραηλινός εκπρόσωπος δεν σταματούν να ανταλλάσσουν ύβρεις μεταξύ τους.
«Τσακώθηκαν και έχουν βγει από χθες στις τηλεοράσεις και βρίζονται. Βρίστηκαν άσχημα και είναι λέξεις που δεν μπορώ να πω στον αέρα της εκπομπής», είπε ο Κώστας Παπαποστόλου ο οποίος βρίσκεται στη Στοκχόλμη και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του διαγωνισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE