Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Το ξεκατίνιασμα στη Eurovision συνεχίζεται:Βέλγος και Ισραηλινός συνεχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους

Αγριο ξεκατίνιασμα στους κόλπους της φετινής Eurovision.

Τα μαχαίρια όμως όχι μόνο έχουν βγει ανάμεσα σε δύο αποστολές αλλά συνεχίζουν να ακονίζονται λίγες μόλις ώρες πριν από τον τελικό του διαγωνισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv.

Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», ο Βέλγος και ο Ισραηλινός εκπρόσωπος δεν σταματούν να ανταλλάσσουν ύβρεις μεταξύ τους.
«Τσακώθηκαν και έχουν βγει από χθες στις τηλεοράσεις και βρίζονται. Βρίστηκαν άσχημα και είναι λέξεις που δεν μπορώ να πω στον αέρα της εκπομπής», είπε ο Κώστας Παπαποστόλου ο οποίος βρίσκεται στη Στοκχόλμη και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του διαγωνισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE