ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

Σήμερα Tετάρτη (25/5) η Πολιτική Γραμματεία της ΕΔΕΚ ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στο Πολιτικό Γραφείο το οποίο θα συνέλθει την Παρασκευή (27/5), την κατάθεση της υποψηφιότητάς του Προέδρου του Κόμματος στην Προεδρία της Βουλής κατά την πρώτη συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στη σημερινή (25/5) συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας συζητήθηκε επίσης το θέμα της παραίτησης των δύο Αντιπροέδρων, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, έγινε έκκληση ανάκλησης για να υπάρχει συλλογική διαχείριση των προβλημάτων και ενωτική συσπείρωση. Η έκκληση έγινε αποδεκτή από την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Βασιλειάδου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE