ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

Σήμερα Tετάρτη (25/5) η Πολιτική Γραμματεία της ΕΔΕΚ ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στο Πολιτικό Γραφείο το οποίο θα συνέλθει την Παρασκευή (27/5), την κατάθεση της υποψηφιότητάς του Προέδρου του Κόμματος στην Προεδρία της Βουλής κατά την πρώτη συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στη σημερινή (25/5) συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας συζητήθηκε επίσης το θέμα της παραίτησης των δύο Αντιπροέδρων, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, έγινε έκκληση ανάκλησης για να υπάρχει συλλογική διαχείριση των προβλημάτων και ενωτική συσπείρωση. Η έκκληση έγινε αποδεκτή από την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Βασιλειάδου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE