ΠτΔ: «Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό» - Ανάρτηση στο Facebook

ΠτΔ: «Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό» - Ανάρτηση στο Facebook

Ποτέ μα ποτέ δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη τόσο καλή ευκαιρία, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με αλληλοσεβασμό όλοι, αναφέρει ο ΠτΔ Ν. Αναστασιάδης σε ανάρτηση του στο Facebook, για το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος καλεί όλους να συνεργαστούν με καλή θέληση, με αναγνώριση των δικαιωμάτων, με αναγνώριση των ανησυχιών, με εφαρμογή βασικών ελευθεριών για να κάνουμε κατορθωτό να είναι ειρηνική η συμβίωσή μας, να είναι μια διαρκής λύση.

«Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό που να μετατρέπει το κράτος μας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, σε ένα κράτος που να αποδέχεται, να στηρίζει και να βοηθά όλους ανεξαίρετα τους πολίτες του.

Ας συνεργαστούμε με καλή θέληση, με αναγνώριση των δικαιωμάτων, με αναγνώριση των ανησυχιών, με εφαρμογή βασικών ελευθεριών για να κάνουμε κατορθωτό να είναι ειρηνική η συμβίωσή μας, να είναι μια διαρκής λύση, να μη ζούμε την αγωνία αν την επομένη θα έχουμε ανωμαλία στη λειτουργία του κράτους ή αν θα μπορούμε να προκόψουμε και αυτό αφορά όλους βεβαίως, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Ποτέ μα ποτέ δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη τόσο καλή ευκαιρία, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με αλληλοσεβασμό όλοι».

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του Προέδρου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.