Ένας μικρός μποναμάς για τα ταμεία του κράτους οι αιτήσεις των οπλιτών στην Εθνική Φρουρά

Ένας μικρός μποναμάς για τα ταμεία του κράτους οι αιτήσεις των οπλιτών στην Εθνική Φρουρά

Άρχισε από τις 3 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων για τις 3,000 χιλιάδες θέσεις επαγγελματιών οπλιτών που ψάχνει η Εθνική φρουρά.

Ήδη από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων, 500 ενδιαφερόμενοι έτρεξαν να καταθέσουν οι αιτήσεις τους.

Μόνο που χρειάζονται και κάποια δικαιολογητικά και για να τα πάρει κανείς πρέπει να πληρώσει!

Για να πάρει ο αιτητής το Λευκό Ποινικό μητρώο θα πρέπει να απευθυνθεί  στην Αστυνομία … και αυτό στοιχίζει 20 ευρώ!

Με απλά μαθηματικά αν υπολογίσουμε πως θα υποβάλλουν αίτηση 4 – 5 χιλιάδες υποψήφιοι, στα ταμεία του Κράτους θα έρθουν μόνο και μόνο από την αίτηση του Λευκού Ποινικού Μητρώου, 100,000 χιλιάδες ευρωπουλάκια!

Αρά το κράτος θα βγει και κερδισμένο, καθώς από του πουθενά θα πάρει και ένα καλό μποναμά!

Το λάθος όμως είναι στην περίπτωση που κάποιος είναι άνεργος, πρέπει πασά θυσία να βρει τα 20 ευρώ και να κάνει και την προσευχή του μπας και είναι μέσα σε αυτές τις  3,000 χιλιάδες θέσεις!

Αν ενδιαφέρεστε για μια θέση στην Εθνική Φρουρά δείτε εδώ τι προσόντα χρειάζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE