Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Κατέβηκε στο νησί μας για δουλειά, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την πολύ καλή της φίλη στο αγρόκτημά της...

Η Ζήνα Κουτσελίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρισκόταν στην Κύπρο, και ο λόγος ήταν τα γυρίσματα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Όμως κάπου στο ενδιάμεσο, βρέθηκε στη Σκαρίνου και στο Golden Donkeys FARM, όπου επισκέφθηκε την πολύ καλή της φίλη Στέλλα Γεωργιάδου. Οι δύο γυναίκες, αφού τα είπαν μεταξύ τους, ανέβηκαν στα γαϊδουράκια της φάρμας της τραγουδίστριας και έκαναν μια υπέροχη και μοναδική βόλτα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Μία ουσιαστική συνάντηση είχε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, το απόγευμα της Δευτέρας, ανέφεραν έγκυρες πηγές στο ΚΥΠΕ.