ΠΡΟΣΟΧΗ: H φωτογραφία του δράστη της ληστείας έξω απο γνωστό πολυκατάστημα της Λεμεσού

ΠΡΟΣΟΧΗ: H φωτογραφία του δράστη της ληστείας έξω απο  γνωστό πολυκατάστημα της Λεμεσού

Δίνεται στη δημοσιότητα η φωτογραφία του φερόμενου δράστη της ληστείας σε πολυκατάστημα και την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε Ρωσίδα γυναίκα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωάννη Κοσμά, ηλικίας 41 ετών, από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σε πολυκατάστημα στη Λεμεσό στις 8/6/16.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το εν λόγω πρόσωπο εικάζεται πως ίσως να συνδέεται με τη ληστεία, που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, (10/6), σε πρατήριο καυσίμων δίπλα από το ζωολογικό κήπο της Λεμεσό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE