ΠΡΟΣΟΧΗ: H φωτογραφία του δράστη της ληστείας έξω απο γνωστό πολυκατάστημα της Λεμεσού

ΠΡΟΣΟΧΗ: H φωτογραφία του δράστη της ληστείας έξω απο  γνωστό πολυκατάστημα της Λεμεσού

Δίνεται στη δημοσιότητα η φωτογραφία του φερόμενου δράστη της ληστείας σε πολυκατάστημα και την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε Ρωσίδα γυναίκα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωάννη Κοσμά, ηλικίας 41 ετών, από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σε πολυκατάστημα στη Λεμεσό στις 8/6/16.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το εν λόγω πρόσωπο εικάζεται πως ίσως να συνδέεται με τη ληστεία, που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, (10/6), σε πρατήριο καυσίμων δίπλα από το ζωολογικό κήπο της Λεμεσό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE