ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες – Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες –  Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

«Κτύπησαν φλέβα» οι άγνωστοι που διέρρηξαν το απόγευμα προς βραδύ του Σαββάτου (11/06) κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/06) από Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου πως μεταξύ των ωρών 16:00 μέχρι τις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του.

Οι δράστες είχαν βάλει στόχο την συγκεκριμένη κατοικία και έδρασαν την στιγμή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Όπως μας αναφέρθηκε, μπήκαν στην κατοικία και έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο επώνυμα ακριβά ρολόγια καθώς και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.