Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Μεγάλος «ντόρος» επικράτησε όταν ο νέος πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα διέπουν το νέο σώμα του κοινοβουλίου.

Ανάμεσα σε άλλα ήταν και η αποκοπή μέρος του μισθού των βουλευτών οι οποίοι θα απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν βρίσκει την ανταπόκριση των κομμάτων σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης». Πιο συγκεκριμένα το μέτρο με άλλα λόγια μάλλον πάει περίπατο αφού κάποιοι αντέδρασαν πολύ έντονα αναρωτώμενοι που αλλού συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σε μια άλλη εξέλιξη και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Βουλή σκοπεύει όπως αυξήσει τους Κοινοβουλευτικούς Συνεργάτες των κομμάτων από 85 σε 100 με πρόσθετο κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μάλλον θα καλυφθούν από συμπληρωματικό προϋπολογισμό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE