Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Βουλή: Τα αλλάζουν τώρα! Δεν θα αποκόπτουν από τους μισθούς των βουλευτών – Αυξάνουν από πάνω και τους συνεργάτες

Μεγάλος «ντόρος» επικράτησε όταν ο νέος πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα διέπουν το νέο σώμα του κοινοβουλίου.

Ανάμεσα σε άλλα ήταν και η αποκοπή μέρος του μισθού των βουλευτών οι οποίοι θα απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν βρίσκει την ανταπόκριση των κομμάτων σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης». Πιο συγκεκριμένα το μέτρο με άλλα λόγια μάλλον πάει περίπατο αφού κάποιοι αντέδρασαν πολύ έντονα αναρωτώμενοι που αλλού συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σε μια άλλη εξέλιξη και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Βουλή σκοπεύει όπως αυξήσει τους Κοινοβουλευτικούς Συνεργάτες των κομμάτων από 85 σε 100 με πρόσθετο κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μάλλον θα καλυφθούν από συμπληρωματικό προϋπολογισμό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE