Το ξέρατε; Γιατί πρέπει να χτυπάτε τα καρπούζια, πριν τα αγοράσετε

Το ξέρατε; Γιατί πρέπει να χτυπάτε τα καρπούζια, πριν τα αγοράσετε

Το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο, ασχολείται με τα... καρπούζια. Οχι γιατί είναι η εποχή τους, αλλά εξαιτίας μιας ταμπέλας σε ένα ιταλικό σουπερμάρκετ.

Τι έγραφε; Ζητούσε από τους αγοραστές να μην χτυπάνε τα καρπούζια, διότι αυτά δεν πρόκειται να απαντήσουν.

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ είτε είχαν απηυδήσει να βλέπουν καταναλωτές να βάζουν το αυτί τους στα συγκεκριμένα φρούτα και να τα χτυπούν, είτε αποφάσισαν να αστειευτούν με την συνήθεια των πελατών τους.

Ωστόσο, υπάρχει λόγος που πρέπει να χτυπάμε τα καρπούζια και όλοι τον ξέρουν.

Χτυπώντας με το χέρι μας το καρπούζι, μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι φρέσκο και ώριμο.

Οταν ο ήχος είναι κούφιος, τότε είναι ώριμο. Αντίθετα, όταν είναι «γεμάτος», το καρπούζι δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE