ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισόβια για τον 21χρονο μητροκτόνο των Β. Βάσεων – Έσφαξε την μάνα του με μαχαίρι

Ισόβια για τον 21χρονο μητροκτόνο των Β. Βάσεων – Έσφαξε την μάνα του με μαχαίρι

Το Κακουργιοδικείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας επέβαλε σήμερα ποινή ισόβιας φυλάκισης στον Αμίλ Αζίζ, 21 χρόνων από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι, λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 30ης Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων, τον περασμένο μήνα το Κακουργιοδικείο έκρινε τον νεαρό ένοχο για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης της μητέρας του, 46 χρόνων, στις 30 Αυγούστου 2015.

Το Κακουργιοδικείο στην απόφασή του διέταξε όπως ο Αζίζ παραμείνει στις φυλακές για τουλάχιστον 16 χρόνια προτού του δοθεί το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση.

Αρχικά το Κακουργιοδικείο είχε ορίσει την 20η Μαΐου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής στον 21χρονο, ωστόσο τελικά η απόφαση εκδόθηκε σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου από την Αστυνομία, αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της οικογένειας, εκατό περίπου μέτρα από το σπίτι της που βρίσκεται στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Η παθολογοανατόμος που διενήργησε αυτοψία στη σκηνή διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε αριθμό τραυμάτων κυρίως στην περιοχή του λαιμού και στα χέρια, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή μαχαίρι.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top