LIFESTYLE

Η πορεία της Έλενας Σκορδέλη στα κυπριακά κανάλια! Από το πρωινάδικο στη φυλακή...

Η πορεία της Έλενας Σκορδέλη στα κυπριακά κανάλια! Από το πρωινάδικο στη φυλακή...

Ένα από τα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης με το τραγικότερο φινάλε...

Το «LastButList» του Μιχάλη Σταύρου στο Tv Capuccino καταπιάστηκε με τα 5 τηλεοπτικά διαζύγια που ξάφνιασαν την κυπριακή τηλεόραση. Ανάμεσα σε αυτούς και το διαζύγιο της Έλενας Σκορδέλη με τον τηλεοπτικό σταθμό Σιγμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Έλενα Σκορδέλη ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1». Ένας καβγάς όμως με τη διεύθυνση του καναλιού είχε ως αποτέλεσμα να της δείξουν την πόρτα της εξόδου και έτσι μένει χωρίς εκπομπή.

Μάλιστα της κόβουν την εκπομπή στον αέρα, αφού την αλησμονητη εκείνη μέρα η παρουσιάστρια δεν επέστρεψε ποτέ μετά τις διαφημίσεις. Ακολούθησε η ένταξή της στο δυναμικό του Σιγμα. Ακολούθησε μια ακόμα βόλτα στον ΑΝΤ1 και επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ ως μέτοχος, αλλά η απόφαση του σταθμού να τη θέσει εκτός σε μια νύκτα έχει ως συνέχεια τη θλιβερή ιστορία που όλοι λίγο — πολύ γνωρίζουμε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top