Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί θεωρεί ότι είναι ευλογημένος;

Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί θεωρεί ότι είναι ευλογημένος;

Μιλά για την πορεία του και για όλα όσα πετύχει μέχρι στιγμής, χωρίς να ξεχνά από που ξεκίνησε...

Πώς βλέπει ο Ανδρέας Γεωργίου να εξελίσσεται το τηλεοπτικό τοπίο με τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει;

«Η τηλεόραση περνάει από διάφορες φάσεις και τάσεις. Είχαμε την εποχή των ριάλιτι, των τάλεντ σόου, των τηλεπαιχνιδιών και των τούρκικων σίριαλ. Τώρα, έγινε ξανά μια στροφή στη μυθοπλασία κι αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο και με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί, αφενός, έχουν περισσότεροι άνθρωποι δουλειά και, αφετέρου, υπάρχει αυτός ο ωραίος ανταγωνισμός που ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη για όλους μας», λέει στο 7 μέρες Tv.


Υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή του;
«Δεν είμαι αχάριστος, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω αποκτήσει τα έχω καταφέρει. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, οπότε πιστεύω πως είμαι ευλογημένος, καθώς απολαμβάνω τα πιο ουσιώδη πράγματα σε αυτή τη ζωή»


Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές; 

«Για τις καλοκαιρινές διακοπές επιλέγω Ελλάδα και μόνο Ελλάδα. Ο ουρανός, η θάλασσα, ο αέρας αυτής της χώρας είναι μοναδικά. Είμαστε στην ομορφότερη και πιο ενεργειακή χώρα του κόσμου!»


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.