ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκανε την μεγαλύτερη διάρρηξη οικίας που έγινε στην Κύπρο - Συνελήφθη και δραπέτευσε πλουσιότερος από ποτέ

Έκανε την μεγαλύτερη διάρρηξη οικίας που έγινε στην Κύπρο - Συνελήφθη και δραπέτευσε πλουσιότερος από ποτέ

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης,» ένας διαρρηκτής ο οποίος είχε «σηκώσει» την Αγλαντζιά, συνελήφθη και καταδικάστηκε τον  Δεκέμβριο του 2014 σε 12,5 χρόνια φυλάκιση.

Ο ίδιος μαζί με τρεις φίλους του το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου είχαν διαπράξει μια από τις μεγαλύτερες διαρρήξεις που έγιναν ποτέ στη Κύπρο στην οικία της Ρ.Μ. αποσπώντας ασημικά χρυσαφικά, χρηματοκιβώτια και μετρητά συνολικής αξίας 809. 480 ευρώ!

Όταν τον συνέλαβαν η Αστυνομία ποτέ δεν εντόπισε όλα τα κλοπιμαία παρά μόνο τα μισά.

Κάποια ήταν θαμμένα σε αυλή, σε κάδους απορριμμάτων κλπ. Στην μεγάλη μπάζα που είχε κάνει άρπαξε και ένα play stasion όπου το εγκατέστησε σπίτι του, κλείνοντας τις συμφωνίες του μέσα από αυτό για ναρκωτικά.

Πριν από λίγο διάστημα ο κατάδικος ζήτησε όπως μετακινηθεί στην «Αγία Σκέπη» πείθοντας ότι ήθελε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Ο ίδιος παράλληλα με την μετακίνηση του στην «Αγία Σκέπη», συνωμότησε με τους δυο φίλους του ώστε να πάρει τα μισά κλοπιμαία που ποτέ δεν βρήκε η Αστυνομία και να τα μοιραστούν.

Ο κατάδικος δραπέτευσε από την «Αγία Σκέπη» χωρίς να ενημερώσει τους άλλους δυο ξέθαψε μεταφορικά και κυριολεκτικά τα κλοπιμαία που είχε κρύψει πριν από δυο χρόνια και χάθηκε από την Κύπρο με σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.

Εικάζεται ότι έχει διαφύγει μέσω των κατεχομένων σε χώρα του εξωτερικού πλουσιότερος βέβαια απ’ όσο ποτέ ολοκληρώνοντας το καλά μελετημένο του σχέδιο και με τις αρχές να ψάχνουν να βρουν… το λάθος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top