ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αριστεύσαντες των Παγκύπριων εξετάσεων – Τα σκήπτρα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Οι αριστεύσαντες των Παγκύπριων εξετάσεων – Τα σκήπτρα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Αυτοί κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος εξασφαλίζοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες στις Παγκύπριες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων είναι γεγονός, έτσι και οι άριστοι μαθητές που κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα και να πάρουν θέση στα πανεπιστήμια. Στην λίστα των 10 πρώτων βρίσκονται 4 παιδιά από τη Λεμεσό, 4 παιδιά από τη Λευκωσία, 1 παιδί από Λάρνακα και 1 από Πάφο.

Πρώτη των πρώτων η Λεμεσός:

O Δημήτρης Χριστοδούλου, ο οποίος εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με το όνομα του να φιγουράρει πρώτο στη λίστα των άριστων μαθητών λόγω του μοναδικού 20αριου των εξετάσεων.

Δεύτερος στην λίστα είναι ο Στέλιος Στυλιανού με βαθμολογία 19.90. Ο Στέλιος εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τρίτη στον κατάλογο κατετάγη η Δέσποινα Χατζηκωνσταντή με βαθμολογία 19.83. Με την βαθμολογία της εξασφάλισε θέση στην Ιατρική του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Η Ευαγγελία Μιχαηλίδου, κατέλαβε την 6η θέση στον κατάλογο των 10 πρώτων με βαθμολογία 19,72 και εξασφάλισε θέση στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Σάρωσε και η Λευκωσία:

Στον κατάλογο των 10 άριστων μαθητών κατετάγη 4η η Ραφαέλλα Χρίστου με βαθμολογία 19,78.  Η Ραφαέλα κέρδισε με το σπαθί της μια θέση στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μια θέσε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου εξασφάλισε ο Θεμιστοκλής Κυπριανού με βαθμολογία 19.72.

Με βαθμολογία επίσης 19.72 η Μαρία Μισκουρίδου εξασφάλισε μια θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Ο τέταρτος από τη Λευκωσία είναι η Στυλιανή Λουκαϊδου που εξασφάλισε θέση στο Τμήμα νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με βαθμό 19.77.

Και η Λάρνακα και η Πάφος είχαν άριστους:

Την λίστα των 10 άριστων μαθητών της χρονιάς 2016 συμπληρώνουν, ο Μάριος Στασή από την Λάρνακα, ο οποίος εξασφάλισε θέση στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Κύπρου με βαθμό 19.72, και τέλος η Στέλλα- Εύα Τσιαπαλή από την Πάφο η οποία με βαθμό 19.69 εξασφάλισε θέση στο Τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top