ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο 58χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο 58χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 58χρονος από τη Λευκωσία, φέροντας στο σώμα του σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε πολλά μέρη του σώματος του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και διέμενε σε οίκο ευγηρίας στο Γέρι το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη του Αστυνομικού σταθμού Λατσιών για επιτόπιες εξετάσεις και λήψη καταθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE