ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλευρό των συνεταίρων της στη Γαλλία η Hermes Airports

Στο πλευρό των συνεταίρων της στη Γαλλία η Hermes Airports

Η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των δύο αεροδρομίων της Κύπρου, καταδικάζει την επίθεση εναντίον αθώων πολιτών που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Νίκαια, εκφράζει αλληλεγγύη στη Γαλλία και το λαό της, και στέκεται δίπλα στα στελέχη γαλλικών εταιρειών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία της.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «με αφορμή το τρομοκρατικό κτύπημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας, η Hermes Airports επιθυμεί να δηλώσει ότι στέκεται δίπλα στο φίλο γαλλικό λαό και ιδιαίτερα στους συναδέλφους και τα στελέχη των γαλλικών εταιρειών 'Aéroport Nice Côte d` Azur Chambre de Commerce et d`Industrie', 'Bouygues Batiment International' και 'Egis Projects' που συμμετέχουν στην κοινοπραξία της».

Προστίθεται ότι «ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Hermes Παναγιώτης Χατζηπαντελής, ο Ισόβιος Επίτιμος Πρόεδρος της Hermes Νίκος Κ. Σιακόλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Hermes, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την τρομοκρατική επίθεση και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων».

Ως διεθνή αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, «καταδικάζουμε τη βάρβαρη και αναίτια επίθεση εναντίον αθώων ανθρώπων και στεκόμαστε πλήρως αλληλέγγυοι με τη Γαλλία και το λαό της, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές δοκιμασίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top