ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμοπληξία στρατιώτη: Υπέστη υποτροπή – Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Θερμοπληξία στρατιώτη: Υπέστη υποτροπή – Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του νεοσύλλεκτου εθνοφρουρού, Λοίζου Παναγιώτου από τον Λυθροδόντα, ο οποίος υπέστη θερμοπληξία την Πέμπτη 7/7 στο ΚΕΝ Λάρνακας.

Ο 19χρονος βρίσκεται σε καταστολή και διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο 9/7, στο τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Την περασμένη Τετάρτη 13/7, ο Λοΐζος, αντέδρασε μετά από την μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και αυτό θεωρείται ως θετικό γεγονός.

Δυστυχώς όμως το ίδιο βράδυ γύρω στις 20:00 μ.μ υπέστη υποτροπή, αφού ανέβασε πυρετούς με αποτέλεσμα να του χορηγηθούν εκ νέου κατασταλτικά φάρμακα με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά σε καταστολή.

Την Παρασκευή 15/7, ο 19χρονος υποβλήθηκε σε τραχειοστομία, λόγω δυσκολίας του αναπνευστικού συστήματος. Παράλληλα οι θεράποντες ιατροί διενήργησαν εξετάσεις MRI, καθώς επίσης και εξειδικευμένο εγκεφαλογράφημα.

Σύμφωνα με το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Λοΐζου, το επόμενο 24ωρο χαρακτηρίζεται ως κρίσιμο, σχετικά με την αντίδραση του οργανισμού του, καθώς για να υποβληθεί στις εν λόγω προαναφερθείσες εξετάσεις οι γιατροί μείωσαν ξανά τα κατασταλτικά φάρμακα.

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, εξήγγειλε έρευνα αναφορικά με τα γεγονότα.

Πρώτιστη έγνοια όπως μας σημειώνουν οι συγγενείς, είναι ο Λοΐζος να καταφέρει να κερδίσει τη δύσκολη αυτή μάχη και δευτερευόντως θα ασχοληθούν με τις όποιες ευθύνες.  

Οι προσευχές όλων μας συνοδεύουν τον Λοΐζο και την οικογένεια του…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top