ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμοπληξία στρατιώτη: Με νομικά μέτρα απαντά η γιατρός του: «Φέρτε τζιαί τον Πάπα!»

Θερμοπληξία στρατιώτη: Με νομικά μέτρα απαντά η γιατρός του: «Φέρτε τζιαί τον Πάπα!»

Με νομικά μέτρα κατά της ιστοσελίδας μας ΤhemaOnline, απαντά η γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, η οποία σύμφωνα με καταγγελία στενού συγγενικού προσώπου του Λοΐζου Παναγιώτου, φέρεται να τους είπε την φράση: «φέρτε τζιαί τον Πάπα».

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα μας στις 9 Ιουλίου με τίτλο: Θερμοπληξία στρατιώτη: Έκαναν τρείς ώρες να φέρουν εντατικολόγο – «Φέρτε τζιαί τον Πάπα», είπε στους συγγενείς η γιατρός, καταγράψαμε τα γεγονότα αλλά και καταγγελίες όπως έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, μέσω στενού συγγενικού προσώπου του Λοΐζου Παναγιώτου, ο οποίος υπέστη θερμοπληξία στο ΚΕΝ Λάρνακας στις 7/7/2016.

Μετά από το δημοσίευμα ο δικηγόρος της γιατρού, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας, θέλοντας να διευκρινίσει κάποια γεγονότα αφού όπως υποστήριξε με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν άφησαν λανθασμένες εντυπώσεις.

Η ιστοσελίδα μας, τηρώντας τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ανέφερε στον δικηγόρο της παραπονούμενης γιατρού, όπως της δοθεί βήμα για να εκφράσει γραπτώς την δική της εκδοχή, η οποία θα προβαλλόταν με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια θέση που προβλήθηκε η καταγγελία προς το πρόσωπο της.

Αντί αυτού λάβαμε επιστολή με την οποία η γιατρός μέσω του δικηγόρου της, επιθυμεί την διαγραφή του εν λόγω δημοσιεύματος αλλιώς θα προχωρήσει στην λήψη δικαστικών μέτρων κατά της ιστοσελίδας ThemaOnline.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θερμοπληξία στρατιώτη: Υπέστη υποτροπή – Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο​

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top