Το αιχμηρό tweet του Φουρλά για του «γάιδαρους» οδηγούς στην Κύπρο

Το αιχμηρό tweet του Φουρλά για του «γάιδαρους» οδηγούς στην Κύπρο

Τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Λουκά Φουρλά προκάλεσε η είδηση αναφορικά με τις καταγγελίες της αστυνομίας σε ασυνείδητους οδηγούς οι οποίοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους σε χώρους αναπήρων.

Συγκεκριμένα για το 2015 καταγγέλθηκαν 2,965 οδηγοί, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους σε χώρους αναπήρων χωρίς να είναι δικαιούχοι με τον Λουκά Φουρλά να γράφει στο twitter:

«Θλιβερό το φαινόμενο και κατάντια. Δυστυχώς κάποιος πρέπει να παθει για να μάθει και δεν το εύχομαι σε κανένα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.